1. mampsupportmod
  2. MAMP - Troubleshooting
  3. Thursday, 06 February 2020

Receiving these errors after trying to complete a Joomla site installation. I get "Error" white page trying to browse to the homepage. Nothing else works for the site.

 

MAMP PRO v5.6

macOS 10.14.6

 

[Thu Feb 06 07:05:34 2020] [notice] child pid 4559 exit signal Segmentation fault (11)
[Thu Feb 06 07:05:34 2020] [notice] child pid 4558 exit signal Segmentation fault (11)
[Thu Feb 06 07:05:34 2020] [notice] child pid 4533 exit signal Segmentation fault (11)
[Thu Feb 06 07:05:40 2020] [notice] child pid 4560 exit signal Segmentation fault (11)
[Thu Feb 06 07:05:40 2020] [notice] child pid 4556 exit signal Segmentation fault (11)
[Thu Feb 06 07:05:40 2020] [notice] child pid 4196 exit signal Segmentation fault (11)
[Thu Feb 06 07:07:22 2020] [notice] child pid 4565 exit signal Segmentation fault (11)
[Thu Feb 06 07:07:22 2020] [notice] child pid 4534 exit signal Segmentation fault (11)
[Thu Feb 06 07:07:22 2020] [notice] child pid 4197 exit signal Segmentation fault (11)
[Thu Feb 06 07:07:42 2020] [notice] child pid 4582 exit signal Segmentation fault (11)
[Thu Feb 06 07:07:42 2020] [notice] child pid 4557 exit signal Segmentation fault (11)
[Thu Feb 06 07:07:43 2020] [notice] child pid 4585 exit signal Segmentation fault (11)
[Thu Feb 06 07:08:15 2020] [notice] child pid 4587 exit signal Segmentation fault (11)



Accepted Answer Pending Moderation
1
Votes
Undo

Hi!

I had the same issue with Joomla! after the update to MAMP PRO 5.6. After a lot of failed attempts to fix it, I've found an easy solution.

Go to PHP -> Mode -> switch to CGI Mode (I used the module mode before). Restart the server and Joomla! should work again without any issues with PHP 7.3 (PHP 7.4 also works but the core is not fully compatible with it yet).

Have success!

Viktor

  1. more than a month ago
  2. MAMP - Troubleshooting
  3. # 1
  • Page :
  • 1


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!